Rådgivning

Vi rådgiver dig med det formål at skabe optimal værdi for dig og din virksomhed. Rådgivningen vil tage udgangspunkt i jeres situation og ønsker for fremtiden. Typiske rådgivningsopgaver er…

Strategiimplementering

I får...

Vi hjælper jer med at definere jeres strategi. Det er ikke os der udarbejder den, men vi stiller spørgsmålene, der danner grundlag for jeres strategi og dokumenterer svarene. Vi hjælper jer med at inddrage nøglemedarbejdere for sikring af implementering og en plan for eksekvering. Vi fungerer som katalysator i jeres workshops, hvor I træffer beslutningerne.

Procesforbedring

Ofte ligger nøgle til bedre effektivitet og lønsomhed internt i processerne på tværs af funktioner. I procesforbedringsforløb får I…

Vi hjælper jer med at definere grundlaget for jeres processer. Det er ikke os, der udarbejder den, men vi stiller spørgsmålene, der danner grundlaget og dokumenterer svarene. Vi hjælper jer med at inddrage nøglemedarbejdere for sikring af implementering og en plan for eksekvering. Vi fungerer som katalysator i jeres workshops, hvor I træffer beslutningerne.

Ledelse

Vi får ofte specifikke spørgsmål om ledelses- og medarbejdersituationer. Det kan være helt konkrete situationer, som skal håndteres, eller at vi fungerer som sparringspartner for en leder, der f.eks. er nyudnævnt og skal ”finde sin egen lederstil” og håndtere rollen både opadtil, til siden og i retning af medarbejderne.